zondag 25 juni 2017  - U bent niet ingelogd
Gratis registreren Adverteren Nieuwe adverteerders Contact Sitemap
Bouwindex: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Home Mijn Bouwindex Handelaars Architecten Uitvoerders Producenten
Opzoeken:         
 BOUWNIEUWS
 BEDRIJFSFICHES
· Handelaars
· Architecten
· Uitvoerders
· Diensten
· Producenten
 IDEEËNBANK
· Architecten
· Producenten
· Nieuwe producten
· Kijkwoningen
 REFERENTIES
 ONLINE SHOWROOM
 PROMOTIES
 ACTIES
 KORTINGSBONNEN
 KOOPJESHOEK
 SHOWROOMMODEL
· Keukens
· Badkamers
· Meubilair
· Slaapkamers
· Overige
 IMMOBILIËN
· Vastgoedkantoren
· Te koop
· Te huur
 PRIJSAANVRAGEN
 FOLDERS BESTELLEN
 U ZOEKT
· Verhuur materiaal
· Tweedehands materiaal
· Evenementen
· Vacatures
· Nuttige info
 NUTTIGE LINKS
U bent hier: Home - Nuttige links

Enkele interessante links...
Hier bieden we een overzicht van zinvolle links naar andere sites....

 • http://www.premiezoeker.be
  De Premiezoeker is een instrument van de Vlaamse overheid waarmee u kunt nagaan op welke premies, subsidies of andere steunmaatregelen u kan recht hebben bij het kopen, huren, bouwen of verbouwen van een woning.
  Deze specifieke webtoepassing 'Premiezoeker' bevat nagenoeg alle premies en steunmaatregelen die op Vlaams, federaal, provinciaal en gemeentelijk niveau bestaan voor woningen.
  U kan premies per gemeente opzoeken of een volledig overzicht raadplegen van al de premies en steunmaatregelen die beschikbaar zijn.
 • http://www.energiesparen.be
  Een website met nieuws en informatie over het Vlaamse energiebeleid, subsidies, energiebesparingstips en een database met maatregelen.
 • http://www.ibgebim.be
  De website van Leefmilieu Brussel, de overheidsdienst voor milieu en energie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
  Studie, toezicht en beheer van lucht, water, bodem, afval, lawaai en natuur (groene ruimten en biodiversiteit ). Maar ook om milieuvergunningen af te leveren, erover te waken dat ze worden nageleefd, didactische projecten in Brusselse scholen uit te werken en te ondersteunen, deel te nemen aan vergaderingen en onderhandelingen op Belgisch en internationaal niveau, enz. Kortom, Leefmilieu Brussel ontwikkelt een brede waaier activiteiten in het domein van het ecologische beleid en de banden met gezondheid en milieu.
 • http://www.kadaster.be
  Het Belgisch kadaster is een federale instelling die behoort tot de Federale Overheidsdienst Financiën. Waar vroeger het accent lag op hun fiscale taak, namelijk het bepalen van het kadastraal inkomen van onroerend goed, wordt nu ook meer de patrimoniale opdracht benadrukt. Sinds de fusie met de registratie en de domeinen in 1998 tot de AKRED (Administratie van het Kadaster, de registratie en de domeinen) beschikt ze immers over een grote databank van de gebouwde en ongebouwde eigendommen.
 • http://www.vibe.be
  VIBE vzw (Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch Bouwen en Wonen) informeert over gezond en milieuverantwoord bouwen en wonen. We behandelen alle onderwerpen die hiermee te maken hebben: niet alleen energie- en waterbesparing, maar ook ruimtegebruik, ecologische stedenbouw en gezonde bouwmaterialen. Dit vanuit het standpunt van gezondheid én milieu.
   
  Hosting door Hostbasket
  Copyright © 2011 Bouwindex Alle rechten voorbehouden. Webmaster | Wettelijke melding | Adverteren